Talentenplein is er voor jou! | 06 51 98 80 22

Talentenplein!

Samen, Verbinden & Doen

TalentApp!

Met de gratis App ontvang je berichten over het aanbod van jouw school en schrijf je makkelijk in. Download bischikbaar voor: Google Play en iTunes.

Download iTunes

Maak account aan

Maak een account aan voor uw kind(eren). Met account schrijft u uw kinderen in voor deelname. U dient voor elk kind een apart account aan te maken.

Maak account aan

Er is meer te doen in dan je denkt

bootcamp

Iedereen kent het wel, bootcamp! Zeer geschikt voor kinderen die wel van aanpakken weten. Instructrice Claudia brengt alle kinderen in beweging. Bootcamplessen vergroten je uithoudingsvermogen, beweeglijkheid, snelheid en kracht. Iets voor jou? Meld je aan voor deze 6 actieve lessen!
Meer informatie >>


Activiteit:
Bootcamp 4 kids
Vanaf:
13 september 2018
Kosten (voor de gehele cursus):
€ 21.00
Plaatsen:
18
Groepen:
5, 6, 7, 8

Huiswerkbegeleiding…

Wil jij onder professionele begeleiding je huiswerk maken, omdat je wel wat extra hulp en uitleg kunt gebruiken? Kom dan naar de huiskamer! Naast dat je hier kan chillen en relaxen is er nu dus ook ruimte om door te leren. Je hoeft je niet verplicht voor een reeks op te geven, je kan ook bijv. e&#...
Meer informatie >>


Activiteit:
Huiswerkbegeleiding i.c.m. Talentvol In De Huiskamer
Vanaf:
10 september 2018
Kosten (voor de gehele cursus):
€ 2.00
Plaatsen:
20
Groepen:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Kunst & Cultuur

Alleen voor echte creatievelingen! Wat je precies gaat maken is nog niet bekend, maar jouw ontwerp is wat telt. Instructrive Eva gaat je helpen om jouw ontwerp uiteindelijk tot een kunstwerk te maken. Net als een 3D printer, maar dan ben jij het apparaat dat het voorwerp maakt.
Meer informatie >>


Activiteit:
Kunst & Cultuur
Vanaf:
8 november 2018
Kosten (voor de gehele cursus):
€ 14.00
Plaatsen:
15
Groepen:
1, 2, 3, 4

Het laatste nieuws

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, houd dan de website in de gaten en volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram!